Jdi na obsah Jdi na menu
 


O mně

Archie Star Moravia

Narodil jsem se 13. února 2010  v malé vesničce Veverské Knínice. Zde jsem vyrůstal se svými sourozenci (Alto, Artie, Arny, Aston, Axel (Akim), Amy, Aranka, Arisa). Moje maminka se jmenuje Bergie a tatinek Atac, ale doma mu říkají Murphy a mě teď mě doma říkají zlatíčko a občas lumpiku.Vyrůstal jsem jako klidný a hodný štěně .Den "D", když si pro mně přijeli moji pánečkové, mě odloučil od mých sourozenců a cestou domů a pár dní poté jsem po nich ještě stále smutnil.

 

PánečkovéTo je Karlík s tím ja žiju a spím v jedný posteli a ta princezna vedle něho je Terezka, to je jeho přitelkyně, asi se mají rádi, když to pořád říkají a samozřejmě já (za mladých let).

 

Doufám, že se ještě se svými sourozenci někdy potkám, uděláme nějaký sraz po letech.A nebo budu muset do televize do pořadu  "Pošta pro tebe",abych si Vás našel.
 

Tak jak jsem již zmínil, bydlím s Karlíkem v malebné vesničce Bohutice v rodiném domku s velkou zahradou.Než ráno Karlík odjede do práce, tak jdem na malou procházku vykonat veškeré ranní potřeby a pak odjíždí. Přes den trávím čas s babičkou a dědem Karlíka.Je to pohoda nikdo po mně nic nechce, a když já mám hlad stáhnu nějaký prádlo ze šňůry a jsou tu hned všichni.Když se vrátí Karlík z práce, jdeme spolu na delší procházku, jednou to na mně zkoušel i s kolem, ale moc nepochodil.A přes večer spím s Karlíkem v jednom pokoji, dá se i říct, že v jedné posteli.Tak jak si mě naučil od malička, tak až do stáří.Ze začátku jsem to měl těžký s potřebou vyběhnout ven a vykonat vše na trávníku, ale dnes už to zvládám famózně.Doma už ne, zakňučím si u dveří a to je znamení, že už musím..No a tak to chodí od pondělí do pátku.  

V poslední době zkoušíme nějaké povely jako sedni,lehni,zůstaň a u nohy.Myslím si, že to zvládám dobře, v zápětí na to jsme i začali jezdit i na cvičiště pro pejsky.Když jsme tam sami, tak poslouchám, ale až tam přijdou jiní pejsci, tak se už soustředím pouze na ně.A ten pán říká pořád Karlíkovi, že se to naučím i ve skupině poslouchat, to jsem sám zvědavej...No a tak to chodí od pondělí do pátku.

A v pátek se  už moc těším až pojedem za naší milovanou Terezkou do Jezeřan-Maršovic.Oba ji máme moc rádi.Já tam mám svého nejlepšího kamaráda Baddyho je to Rhodézský ridgeback.Když jsem byl ještě malej, tak se mě dost bál, pořád přede mnou utíkal a nechtěl si se mnou hrát ani ležet vedle mě nechtěl, ale teď si už zvykl a hrajem si spolu a jednou za čas si vedle sebe i ustelem.Mám moc rád, když jdem všichni společně na procházku s Baddym, Karlíkem,Terezkou,Pavlínkou,Peťulkou a s rodiči Terezky a jejich sester, Petříkem a Pavlínkou.Chodíme kolem vinohradů, kde je spousta místa na proběhnutí. Baddymu ještě nestíhám, ale až budu větší, tak mu ukážu, kdo je rychlejší...

img_1420.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Prosím Baddyho o kostičku

 

Hodná je i na mě Peťulka, ale když jsem byl malej tak si se mnou víc hrála.Pavlínka je na tom podobně, za mlada by mě nejraději láskou umačkali, ale když jsem trošku povyrostl a už vím i na co mám zoubky, tak to neni už tak važný.Pavlínka je studovaná lékarnice, takže kdyby mě něco bylo, tak hned ví, jaký lék na mě použít...

A to je tak ke mně asi vše ,o tom jak rostu můžete si prohlédnout ve fotogalerii ..Mám Vás rád